GLASSBALDAKINER DESIGNET FOR NORDISKE FORHOLD

Den beste måten å slippe inn lyset mens du holder regn og snø ute!

Mulig å montere selv med brukerhåndbok!

Få gratis befaring i dag

Glasstakene har en rekke størrelser og modeller. Vi hjelper deg GRATIS ved å tilby riktig produkt som tilpasser dine behov! Du vil også få tilsendt elektronisk produktkatalog med forslag.

Kontakt oss i dag for å få gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

HVORFOR GLASSBALDAKINER?

Fra et estetisk perspektiv vil vi alltid anbefale å velge glass fremfor andre materialer. Glasset påvirker ikke utseendet til bygningen mens det beskytter inngangspartiet. Grunnen er at glass er gjennomsiktig og tar mindre plass.

 

 Videre er glassbaldakiner flotte for å gjøre huset ditt mer attraktivt og spesielt. De er ideelle for både moderne og klassiske hjemmedesign. Det er en fin måte å få huset til å skille seg ut fra resten av nabolaget.

Det vakre glassbaldakinen er en moderne måte å tilføre stil og eleganse til hjemmet ditt. Produktene våre er tilgjengelige i en rekke moderne design. Vi hjelper deg med riktig modell og størrelse.

Produktene våre er laget av herdet glass av høy kvalitet som gjør det slitesterkt. Glassbaldakiner passer i alle miljøer, inkludert vindstyrke, temperatur og korrosjonsbestandighet.

Det er enkelt å installere over dører. Vi tilbyr også monteringstjenester ved ønske.

Våre tilbud vil hjelpe deg med å få det du trenger mens du holder deg innenfor budsjettet.

GRATIS BEFARING

Se våre utvalg av stilige glasstak som komplimenterer ethvert hjem. La oss hjelpe deg med å lage den ‘Wow‘ faktoren du leter etter.

Ta kontakt i dag for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Design uten navn (15)
IMG_5748
Deluxe glasstak på sommerstue - Kristiansand
Chloe 1500x1000-1604998643862
Design uten navn (14)
Deluxe glasstak med LED lys - Oslo