Få et fantastisk førsteinntrykk av inngangen.

Glassbaldakiner designet for Nordiske forhold!

Telefon: 45729817

glassbaldakiner er profesjonelle innenfor glasstak, og sender glassbaldakiner til hele landet. Alle våre produkter er utviklet og testet i det nordiske klimaet.

Vi tilbyr GRATIS BEFARING med vårt produktkatalog og rådgivning gjennom e-post eller telefon.

Vi har i tillegg GRATIS oppmåling i Oslo og Viken. Dersom du er utenfor området og trenger oppmåling, fyll ut skjemaet under og få et tilpasset tilbud.

Vi tilbyr moderne glassbaldakiner og montering, kontakt oss uforpliktende!

Glasstak tilpasset dine behov! Vi gir tjenester til private og foretak.
Få profesjonell hjelp i dag!

Telefon: 45729817

Få et moderne glasstak tilpasset ditt inngangsparti

Fra et estetisk perspektiv vil vi alltid anbefale å velge glass fremfor andre materialer. Lys vil kunne passere gjennom ettersom dere har et gjennomsiktig glasstak.

I tillegg til at det ser fantastisk ut, har glasstak evnen til å trekke øyet på en positiv måte. Baldakin i glass vil tydelig gi et ekstra skjønnhet av bygget.

Holdbar i hardt vær
Du tror kanskje ikke det, men glassbaldakiner tåler ugunstige værforhold. Det er på grunn av den bemerkelsesverdige styrken til herdet glass. Etter å ha blitt oppvarmet til temperaturer over 600°C, blir hvert glasspanel deretter avkjølt dramatisk på veldig kort tid. Dette har den effekten at det innføres betydelig spenning mellom glassets ytre og indre lag når de avkjøles med vidt forskjellige hastigheter. Så lenge denne spenningen forblir ubrutt, tåler glasset enorme belastninger.

Ta kontakt i dag og få 10% rabatt

Gjør som alle andre, få GRATIS BEFARING. Vi tilbyr deg glassbaldakiner med solid kvalitet. 

Vi ber om størrelsen på glasstaket du vil ha, og hvor mye du ønsker at det skal dekke. Vi hjelper deg med forskjellige løsninger for inngangen din. Vi tilbyr også lengre glasstak for terrasser og store vinduer. Nyt hvert sollys med et tak over vinduer og inngangsparti.

Deres eiendommer og deres bedrift kan dra nytte av av skreddersydde baldakiner.
Vi har standard produkter også. Se vår nettbutikk “her”

Vi tilbyr toppkvalitets glass!

Kontakt oss i dag og få 10% rabatt. 
Vi sender deg vårt produktkatalog gjennom epost.